Benim Özsüt Pastam Yarışması..

Html KodlarHtml KodlarHtml KodlarHtml KodlarHtml KodlarHtml KodlarHtml KodlarHtml KodlarHtml KodlarHtml KodlarHtml KodlarHtml KodlarHtml KodlarHtml KodlarHtml KodlarHtml Kodlar

. YENİ WEB SİTEMİZDE YENİ MAKET PASTA RESİMLERİMİZ VE %30 İNDİRİM KAMPANYAMIZ İLE HİZMETİNİZDEYİZ.
Html KodlarHtml KodlarHtml KodlarHtml KodlarHtml KodlarHtml KodlarHtml KodlarHtml KodlarHtml KodlarHtml KodlarHtml KodlarHtml KodlarHtml KodlarHtml KodlarHtml KodlarHtml KodlarHtml KodlarHtml KodlarHtml Kodlar

                                                                   BENİM ÖZSÜT PASTAMBenim Özsüt Pastam Yarışması
 
    

BENİM ÖZSÜT PASTAM” YARIŞMASI KATILIM KOŞULLARI ”                                               (YARIŞMA ŞARTNAMESİ)
Yarışmanın Adı             :   Benim Özsüt Pastam
Yarışmanın Konusu    :    Pasta hayattır… Lezzettir… Keyiftir… Pasta ayrıcalıktır… Yaratıcılıktır…

                Pastanın bu özel dünyasında keşfe çıkmak, yeteneğinizi göstermek ve eserinizi tüm Türkiye’nin Tanınmış ve prestijli mekanları, ÖZSÜT’lerde sergilemek istiyorsanız, bu yarışmaya hemen katılmalısınız.

Genel Katılım Şartları     :

1. Yarışmacılar 18 yaşını doldurmuş olmalıdır.
2. Yarışmacıların başvuru formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmaları gerekmektedir. Başvuru formunu eksik dolduranlar yarışmaya katılamayacaktır.
3. Pastanın süslemesinde ve içeriğinde pasta kaplama şeker hamuru, marzipan ve benzeri kaplama malzemeleri kullanılmaması gerekmektedir.
4. Bir yarışmacı birden fazla pasta ile yarışmaya katılabilir, ancak finalde en fazla bir pastası yer alabilir.
5. “Benim Özsüt Pastam” yarışmasına gönderilen pasta tariflerinin başka hiçbir yerde yayınlanmamış, sunulmamış ve hazırlanan pastanın satılmamış olması gerekmektedir. Aksi halde 3.kişilere karşı tüm sorumluluk yarışmacıya aittir.
6. Yarışmaya jüri üyeleri ve STP Gıda San. Ve Tic. A.Ş, DDB Reklam Hizmetleri Tic ve San A.Ş, Kontak Artı İletişim Hizmetleri Ltd Şti ve Ekin Maro – Dündar Aytaç Ortaklığı, Anfora Kongre Fuar Org. Yemek Hiz. Rek. Ltd. Şti., OMD Medya Hizmetleri A.Ş’de çalışan personel ve birinci derece yakınları katılamaz.
7. Yarışmaya tarif gönderenler, tariflerin kendilerine ait olduğunu, başka hiçbir yerde yayınlanmamış ve satışa sunulmamış olduğunu beyan ve taahhüt etmiş sayılacaklardır.
8. Yarışmacılar pasta tarifleriyle ilgili her ne isim altında olursa olsun bir telif hakkı talep etmeyeceklerdir.                                                                                                                                      9. Pasta fotoğrafı yüklenmemiş olan başvurular geçersiz sayılacaktır.
10. Pastanın tarifi ve fotoğrafı, ön eleme için 21 Mart 2011 tarihine kadar, http://www.ozsut.com.tr adresinden üye olup gönderilmelidir.
11. 01 Nisan 2011 tarihinde finale hak kazanan yarışmacılar http://www.ozsut.com.tr ve http://www.facebook.com/Ozsut adreslerinde açıklanacaktır.
12. Yarışmanın final tarihi ve yeri STP Gıda San Tic. A.Ş tarafından yarışmacılara bildirilecektir.
13. İstanbul’da düzenlenecek olan finalde yarışmacıların pastanın keki haricindeki kısmını final salonunda yapmaları gerekmektedir.
14. Final için İstanbul’a gelecek yarışmacıların yol ve konaklama masrafları STP Gıda Gıda San. Ve Tic. A.Ş tarafından karşılanacaktır.
15. Yarışmanın ödülleri;
• Birinci seçilen katılımcının pastası Özsüt 2011 yaz menüsünde yer alacaktır. Ayrıca 5000 TL nakit para ödülü alacaktır.
• İkinci seçilen katılımcı 3000 TL nakit para ödülü alacaktır.
• Üçüncü seçilen katılımcı 2000 TL nakit para ödülü alacaktır.
• Finale katılmaya hak kazanan tüm yarışmacılara katılım sertifikası ve sürpriz hediyeler verilecektir.

Yarışma Programı   :
1. Başvuru tarihleri (15 Ocak – 21 Mart 2011) 
    Yarışmaya başvurular 15 Ocak – 21 Mart 2011 tarihleri arasında yapılacaktır. Katılımcıların http://www.ozsut.com.tr adresinden ulaşabilecekleri başvuru formunu doldurup pasta tariflerini ve pastanın fotoğrafını yüklemeleri gerekmektedir.
2. Ön eleme (22 Mart – 31 Mart 2011)
     Ön eleme Özsüt’ün deneyimli pasta ustaları, Ar – Ge ekibi ve yarışma danışmanı Gurme Yazar Mutfak Koçu Gülhan Kara tarafından yapılacaktır. Değerlendirmeyi geçen 10 katılımcı finale katılmaya hak kazanacaklardır.
3. Final ve Ödül Töreni (16 Nisan 2011)
    Finale katılmaya hak kazanan yarışmacıların ve jüri üyelerinin katılımıyla bir final yarışması ve ardından ödül töreni düzenlenecektir. Finale katılan yarışmacıların pastalarının keki hariç tüm içeriğini final salonunda yapmaları gerekmektedir.

Alıntı: http://yarisma.ozsut.com.tr/
 
 

      ”   Benim Özsüt Pastam Yarışması’nın şampiyonları belli oldu!  “  

          Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Benim Özsüt Pastam Yarışması’nın finalinde tatlı bir rekabet yaşandı. 10 finalistin rengarenk ve birbirinden lezzetli pastalarıyla yarıştığı final, 16 Nisan 2011 tarihinde İstanbul’da, Point Hotel, Barbaros’ta gerçekleşti.

            Benim Özsüt Pastam Yarışması’nın birincisi Didem Dalan, ikincisi Özge Pireci, üçüncüsü ise Tijen Aktay oldu. Benim Özsüt Pastam Yarışması Sinbo Özel Ödülü’nü Emel Nilüfer Ünal Maldar, Jüri Özel Ödülü’nü ise Şerife Nihal Şimşek kazandı. 29 ilden 1000’e yakın başvuru alan ve yurtdışından katılımcıları bile bulunan yarışmada birinci seçilen Didem Dalan’ın Kremalı Kahvem isimli pastası Özsüt’ün 2011 yaz menüsünde yer alacak.

           “Türkiye’nin pastacısı” Özsüt’ün gelenekselleştirmeyi planladığı ve bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Benim Özsüt Pastam Yarışması’nın sonuçları belli oldu. Tatlı bir rekabete sahne olan yarışmanın finali 16 Nisan 2011 tarihinde İstanbul’da, Point Hotel, Barbaros’ta gerçekleşti. 10 finalistin lezzetli ve rengârenk pastalarıyla yarıştığı finalin sonucunda 3 finalist dereceye girdi.

             Kremalı Kahvem isimli leziz pastasıyla yarışmanın birincisi seçilen Didem Dalan büyük ödül olan 5.000TL’nin sahibi oldu. İkinci Özge Pireci ödül olarak 3.000TL, üçüncü Tijen Aktay ise 2.000TL para ödülü kazandı. Emel Nilüfer Ünal Maldar Sinbo özel ödülünü, Şerife Nihal Şimşek ise Jüri Özel Ödülü’nün sahibi oldu. Ayrıca, yarışma sonucunda birinci seçilen Didem Dalan’ın Kremalı Kahvem isimli pastası Özsüt’ün 2011 yaz menüsünde yer alacak.

               Bir hayli çekişmeli geçen finalde yarışmacıların pastalarını değerlendiren jüri ekibi ise şu isimlerden oluşuyor: Özsüt Genel Müdürü Yıldırım Çullu, Geveze, Point Otel Şefi Serdar Özkan, Özsut Pasta Şefi Zekeriya Birinci, Gurme Yazar Mutfak Koçu Gülhan Kara, Lezzet Dergisi Yayın Yönetmeni Emine Erdoğan, Sofra Dergisi Yayın Yönetmeni Esra Düzdağ, Doğan Burda Yayın Direktörü Ferhan Kaya Poroy, Gazeteci Yazar Nedim Atilla ve Diyetisyen Mehlika Öktem.

               Benim Özsüt Pastam Yarışması 29 ilden 1000’e yakın başvuru aldı. Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen yarışmanın, ikisi ABD’den ve biri de Hollanda’dan olmak üzere yurtdışından katılımcıları bile vardı! İzmir’den Kahramanmaraş’a, İstanbul’dan Adana’ya kadar Türkiye’nin birçok ilinden başvuruların olduğu Benim Özsüt Pastam Yarışması’nda Sinbo markası ise ürün sponsoru olarak yer aldı.

     (* Yarışmada birinci seçilen ‘Kremalı Kahvem’ pastası Özsüt’ün 2011 yaz menüsünde yer alacak!)
 

 Didem Dalan- Kremalı Kahvem Özge Pireci- Didem Dalan- Tijen Aktay Benim Özsüt Pastam Finalistleri  Yarışma Anı  Yarışma Anı

Alıntı:  http://www.ozsut.com.tr/benimozsutpastam.php
 
 

 

.

Bu yazı Pastacılık Mesleği ve Kursları.. içinde yayınlandı ve , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s